söndag 4 maj 2008

Nu leker dom!




Igår kväll tog Pompe ett tuggben i munnen och började leka tafatt med King som genast var med på noterna! Tidigt imorse låg Pompe på rygg och lekte med King som klättrade omkring och sen var det Kings tur att visa att han var väluppfostrad...och det är han!

Pompe morrar fortfarande ibland när King kommer för nära om han har ngt gott men det ingår i fostran! Det är härligt att se de två hundarna tillsammans! Ska bli spännande att se om Pompe kommer tillåta att King sover intill honom, eller snarare hur lång tid kommer det att ta?

Dagarna går undan med gos, lek, mat , rastning, upptorkningar, sova osv.Barnen är duktiga och hjälper till och tar ansvar!
Det funkar bra att gå ut med hundarna, båda eller ensam, King går lös och hänger med! Leker och snusar omkring!

Alla som ser honom tycker att han är så liten och söt....många vill klappa men Gårdshunden är ju inte så nyfiken på de som inte ingår i flocken, går han fram så ok, men annars inte. Många vill hålla i honom men näää, inte går jag fram till ngn med spädbarn och frågar om jag får hålla? Lite knepigt, jag vill inte vara otrevlig, han är bedårande men jag vill att han ska känna sig trygg fortsätta att vara lugn och harmonisk! Vill han gå fram och hälsa så är det ok!

Nu ligger han brevid i soffan och snusar.....snart är det full fart igen!

Inga kommentarer: