söndag 3 augusti 2008

Tollarp





Hemma igen efter trevliga dagar i Skåne. Vi flög fram och tillbaka, tältade och hade trevligt sällskap av Carina (Farbror Urax Matte). Tänk vad många fina gårdshundar det finns och så måga trevliga mattar & hussar! Det är fantastiskt att se så många hundar på en gång! Vi lyssnade när Linda höll Avelsforum och tittade på klubbmästerskapen i Agility och Lydnad. Vilka hundar och vilket jobb som ligger bakom, beundransvärt tycker jag.
King träffade sin bror Knatte och alla bilder som jag tog blev suddiga. Grabbarna kände igen varandra och det var fullt ös när dom lekte. King har också träffat sin far Frej som är en tjusig och lugn herre och sin mor Skipper som är Sveriges gladaste hund, hennes svansviftningar är legendariska!
King ställdes ut i Valp 4-6 mån och kom 3:a med HP. Känns kul då det alltid är tuff konkurans i Tollarp. Väl hemma så är vi trötta och Pompe är överlycklig över att King kommit hem och han luktade så spännande...Efter att ha sett alla snygga hanar så kan jag kallt konstatera att Pompe är en riktig snygging, pigg, smart, allert och välmusklad, säkert Sveriges snyggaste hane!!!
Tack till alla som lagt ner massa jobb inför och på Tollarp och alla andra trevliga människor och hundar som King och jag träffat i Skåne! Det var verkligen trevligt och välordnat!
Mer bilder kommer senare....
Posted by Picasa

Inga kommentarer: