söndag 5 december 2010

Ljus förmiddag

 
 
 
 

Enda stunden på dagen då det är ljust är på förmiddagen. Passade på att ta en promenad med hundarna. Dom nosar och krafsar efter alla spännande lukter som finns kvar i snön. Sen blev det bakning en mjuk pepparkaka och lussebullar. Härligt med lite julbak! Nästa helg blir det pepparkakor.

Nu har problemet med de stulna nummerplåtarna hittat sin lösning. I torsdags så damp två p-bots påminnelser in. Plåtarna hade varit parkerade två dagar i mitten av november på en infartsparkering, på fredag morgon åkte maken förbi p-platsen och visst där stod en bil med våra plåtar och massor av böter. Polisen bärgade bort bilen och nu får maken ta dusten med p-bolaget...känns hur som helst bra att det förhoppningsvis inte blir mer strul än det som varit. Snart är det dags att hämta den nya stora svarta bilen!

Imorgon blir det Drop-in träning inför Hundmässan 2010 som "Stora Stockholm" numera kallas. Jag har tagit upp trimbordet för att öva lite med King. Ska försöka att få honom att med hjälp av target lägga sin haka i handen när han står på bordet inför tandvisningen! Ett litet tips ifrån Gerard! Ska se om det funkar! Om Du eller ngn annan är sugen på att stå i rasmontern så säg bara till!
Posted by Picasa

1 kommentar:

Anna Dahl sa...

Vad skönt att det har fått ett slut på de stulna plåtarna!!