lördag 25 juni 2011

Glad midsommar!

 
Söt King!

Trötta på regnet på landet så tillbringade vi Midsommar i stan! Gubbsen ät sillunch och jag, väninnan och barnen styrde kosan mot det mest midsommriga i stan = Skansen! Väl framme, efter att ha åkt överfull spårvagn, med gapande förare (vet dom inte att högtalaren sitter på utsidan och att tåget står under en viadukt...?) så var det alldeles för långa köer in på Skansen. Visst borde det gå att förköpa biljetter och bara gå rakt in med hjälp av streckkod? Kan ingen modernisera Skansen inträde? Vi ville inte stå i kö i en timme...så vi gick åt andra hållet, två flexibla mammor och fyra superflexibla barn = Gröna Lund! Twister, Kvasten mm och så avslutades kvällen med Grill-mys! En härlig regn fri midsommar!

Idag var det "riktigt" midsommarväder med regn, solsken och hagel....vilket blev till hundpromenader, bullbak och fika med goda vänner! Ha' en fortsatt trevlig midsommar!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Jenny Beckman sa...

det låter som en supermidsommar tycker jag. Här var det också dundrande åska och ösregn, vi hade innemys och tittade på film i datorn istället för dans och kalas...

Lena sa...

Tack så mycket, ja det vart nordiskt championat i rallyfart för raceräkan och så kul att det gick bra för båda två. Ha en kanonsommar så syns vi.
//Bensbygänget

Lena sa...

GRATTIS till Certet idag, kanonbra jobbat och välförtjänt, bara ett kvar nu!
//Bensbytjejerna