fredag 18 juli 2014

Pompe...

har idag stilla fått somna in. Ett tungt beslut. Vår älskade Pomp, världens bästa kompis eller som vi säger Pompis. Vi älskar dig! Saknaden är stor och tårarna bara rinner.........  vi är glada över 14 år tillsammans och du var glad och så pigg som en 14-årig äldre gentleman kan vara. Du lurade döden för 6 år sen och vi har uppskattat varje extra dag som vi fått med varandra.

Imorse var du svullen på vänster sida av nosryggen och vi åkte till veterinären. Vi fick vänta, för det var flera djur innan, så det blev en cheeseburgare på gyllene måsen, och när veterinären lyssnade på hjärta och lunga så rosslade lungorna och det var svårt att höra ditt hjärta. Vi visste nog, för promenaderna har blivit långsamma och du har hjässat på våra promenader och många har tittat på dig och undrat hur du mått. Ingen feber, det var bra. En tumör i ena testikeln, inte så bra.... Nga knölar på insidan av låren/lymfan. En knöl innanför huden på bröstkorgen...är man gammal så är man...   En svullnad på vänstersidan om nosryggen som berodde på en infektion i en tandrot och som krävde antibiotika och operation, om inre organ skulle orka.

Ett tungt beslut men vi ville inte låta dig lida och behöva opereras, vi är så glada för varje dag vi fått. Att stilla få komma till ro i min famn omgiven av mig och "våra valpar" som fått växa upp med dig och fått kärlek av dig och som älskat dig tillbaka, blev vårt svåra men riktiga beslut. Husse var kvar hemma men ni har pratat mycket dom senaste månaderna. Det har liksom känts som om vår tid tillsammans närmade sig sitt slut.

Du kommer alltid finnas i våra hjärtan och vi är många som älskar dig innerligt och tårarna bara rinner........  Älskade Pompe......var rädd om dig tills vi möte igen....


King var hemma med husse, vi vet inte om han förstått, men nu börjar en ny resa i vårt liv.....



2 kommentarer:

Anna Dahl sa...

åh så tråkigt :( många kramar

Anonym sa...

Så tråkigt de är men tur ni fick så många bra år tillsammans. Inte bloggat på över ett år men börjat igen. Ha en fin jul och nyår
Annika m Timon & Qvintus