lördag 27 december 2014

2014

Året inleddes med trevliga dagar på MyDog med två fina placeringar, en BIM  & en 2:a bästa hane!

Sen blev det bara två utställningar till under året. King fick fyra fina valpar, två med Jytte och två med Isa. Kullen i Norge med Klara är fantastisk, dom är nu dryga året och har haft framgångar i utställningsringen och blivit röntgade!

En parning till är planerad med en annan tik, vi får se när den blir.

Årets tyngsta var att Pompe fick somna in. Denna fantastiska, så älskade hund! Saknar honom så men är tacksam för våra 14 fantastiska år. År när så mycket har hänt, vi fick "valpar" som Pompe var med och skötte, uppfostrade och lärde barnen hur man umgås med hund. Denna kärlek! Från när vi satte ner bilbarnstolarna på golvet och Du konstaterade att dom var hemma nu, för visst visste du. Vad som växte i min mage? Du hade full koll på den hela tiden, precis som du sen hade full koll på barnen i alla år! Du uppfostrade King, även om du tyckte att han var en pest emellanåt...

Så mycket glädje som avslutas med sorg i hjärtat..... Älskar dig alltid! & minns dig med kärlek och obeskrivlig glädje! Klok, förståndig och självständig, bolltokig och helt enkelt allra Bäst!
Puss Pompe!

Inga kommentarer: