lördag 13 september 2008

Social träning = Hundens dag




Posted by PicasaIdag var det Hundens Dag i Kungsträdgården. Det som lockade var Freestyleuppvisning som barnen gärna ville titta på. Dans med hund! Perfekt, social träning för King. Vi tog tunnelbanan och King gick fint mellan mig och ett barn. Smidigt om hunden kan gå fot och man håller två barn i handen, ett barn i vardera och hunden går fot mellan ett barn och mig! Pompe kan detta perfekt! Nu har barnen blivit större men det känns ändå bra om man är ute på stan eller tex på en tunnelbaneperrong eller i trängsel. Jag vet var jag har hunden, ingen trampar på honom och barnen håller i varsin hand!
King är en cool kille! Vi var i Kungsan, där träffade vi två andra gårsdhundar, Fideli och Loki, en mops snygging Miffi, pumin Csar och hans tjejkompis. Barnen tyckte att det var kul att hälsa på Emma och hon fick frågan hur det kändes att vinna!!!? King gillade Csars tjejkompis! Dom var jämngamla med varandra.
King uppförde sig väl! Han är så cool. Promenerar, kollar läget, ( han vill nog prova Freestyle så småningom, han var nyfiken och följde vad som hände på scenen. ) promenerar bland folk i trängsel mm och allt är bara som om han gjorde det varje dag.

Inga kommentarer: