söndag 28 mars 2010

Hemma!!!




Åh, så vi har längtad efter våra älskade hundar! Lycka att komma hem och stort puss kalas i hallen! Glädjen är så stor att man blir rörd, tänk att saknaden är så stor, även om man vet att dom har det bra. ( Inget extra hull alls Jenny...!) Pompe och Kings glädje visste inte heller några gränser, dom bara hoppade och pratade. Nu har lugnet lägrat sig, barnen sover och hundarna gnager på sina tuggben.

Äntligen hemma!

En bra och rolig skidvecka som avslutades med tågfiasko, tåget avgick 2,5 timmar för sent och anlände Stockholm 4 timmar försenat.
Går knappt att beskriva...knappt ngn mat att köpa på tåget och till barnens förtvivlan, inga eluttag. Sunkigt tåg och stackars personalen som kallats in extra då dygnsvilan spruckit på tåget när det kom upp igår kväll... 9 timmar måste man vila mellan arbetspassen, det har EU bestämt.

Dagens hundträff sprack också men det går inte att råda över allt.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Ewa sa...

Hej och tack för grattiset! Hallon & Humla är de goaste vänner och väldigt tighta, och det här blir ju en ny situation för dem båda. Hallon sätter sina gränser men tillåter mer och mer, så jag går också in och hjälper till att styra upp så att Humla inte tar över helt vilket hon mer än gärna skulle göra.

Förstår att ni haft en härlig vecka i Åre, och det finns väl inga varelser mer än hundar som kan visa sin glädje så ohämmat intensivt när man kommer hem! :-)

Här hos oss på västkusten är nu i princip all snö borta, och det är bara helt underbart att bl.a. ha tillgång till hela sin trädgård igen tycker både jag och hundarna! I glädje över vårens ankomst har också en av mina småhönor lagt sig att ruva - ska bli spännande att se om det blir nåt...
Ha det så gott!/Ewa

Jenny Beckman sa...

haha inget extrahull, då har mormor och morfar skött sig!!!!
Fy för tågresor denna vintern!