fredag 14 maj 2010

Kursavslutning, Kolbäck & Kanelbullar


Nybakta!

Randigt vatten


I onsdags hade vi kursavslutning på agilityn. Vi hoppade två banor och jobbade med balanshindren. Bommen är ju redan sen tidigare en av Kings favoriter, nu tar han även A-hindret utan problem och vi jobbar vidare med vippen. Banan vi hoppade som avslutning hade 13 hinder och var provet som vi klarade! Det är inte lätt att koordinera sig och visa rätt med armar och ben, rösten är nog det lättaste... Nu får vi se om det blir någon fortsättningskurs direkt, hur som helst så ska vi nog ta och anmäla oss till en träningstävling. Gäller bara att hitta ett datum som passar, det är mycket nu.

Igår var vi i Kolbäck på utställning, regnet vräkte ner och det var många hundar anmälda. I öppen klass hanar var det 13 hundar som fick 1:or. King blev oplacerad. Det var ganska skönt att torka hunden, stoppa om honom lite med fleecen, sätta på rumpvärmen i bilen och åka hem!

Väl hemma så bakade jag kanelbullar! Så här i slutet av maj med alla utflykter och studie/lovdagar är det alltid bra att ha kanelbullar i frysen.

2 kommentarer:

Norra Vildans sa...

Tack så mycket för grattiset! Ja det blev en helg full med hundöverraskningar. Så härligt och så roligt. Trist väder ni hade på er utställning. Det är så vi brukar ha denna helg i Piteå varje år men nu var det otroligt varmt med sina 25 grader.
Ha det bra!
Susanna

Anna Dahl sa...

vilka fina bullar.hade du bott närmre hade vi kommit på bull kalas.