lördag 5 januari 2013

2013 MyDog

Det var länge sen sist....

Vi inleder året som vi gjort nga år i rad, med att ta tåget till Göteborg och MyDog. Det är en trevlig utställning och alltid lika kul att träffa alla trevliga gårdshundsmänniskor och många andra!

Dottern, hunden och jag bor på hotell, promenerar och myser. Vi kan varmt rekommendera Clarion Post, bra läge, fint rum och god mat!

Idag så ställde jag King som vann championklassen och sen blev 2:a bästa hane! Dottern premiär handlade i Juniorhandling och tyckte att det var kul och vill nu gärna tävla mer. Vi deltog också vid en examination av en ny domare. Lite shopping blev det också att snyggt brunt koppel, Eckers, med mässingsdetaljer som matchar Kings halsband.  Hundmat Eukanuba vi ska prova ny mat, får se vad hundarna tycker.

King fick en liten ny pipleksak, som nu ligger bredvid honom, när han nu sover sött, så trött. Han gillar små pipleksaker som kan bäras i munnen så att dom knappt syns.

Imorgon  är det ny utställning och  sen hemresa.

Nu kör vi, det är ett nytt år med nya möjligheter!

Söndagen blev likadan som lördagen! 2:a bästa hane!
Vilken härlig inledning på året.
Tack Göteborg, alltid lika trevligt att träffa alla trevliga människor!

2 kommentarer:

Jenny Beckman sa...

supergrattis igen, så duktiga! Rolit att ses även om det blev kort! Håller tummarna för att det går minst lika bra imorgon!

Jenny Beckman sa...

roliGt! skall det vara, tappade visst en bokstav i farten!