fredag 20 juni 2008

Astrid Lindgrens Värld



Vi har varit i Vimmerby på Astrid Lindgrens Värld. Det var en present ifrån våra gamla grannar Bosse & Anna som tack för "Katt vakteri". Tack Bosse & Anna det var en toppenpresent!
Vi åkte bil ner och King kräktes när vi kom fram. Han hade sovit i husses famn nästan hela vägen och sen var det kört... Stackars King, någon som har ett bra tips på hur man tränar bort åksjuka?
Barnen tyckte att Astrid Lindgrens värld var toppen! Teater, lekställen och massor av spännande hus. Promenad vänlig natur för både barn & hundar. Det var jättekul att hundar fick vara med! Hela stället var en postitiv överaskning! Vi sov i en camping stuga, åt frukost i Linas kök och sen tog vi en tur till i parken. King tyckte att fåren var konstiga och skällde på dom. Han somnade i gräset när vi åt lunch och sen fick Husse bära på honom! King är nog Husses hund. När han lämnade "flocken" med barnen för att se Saltkråkan så ylar och gråter den lilla hunden. Folk skrattar åt honom när han ylar.... Pompe sitter snällt och väntar! Pompe, han däremot, höll på att driva oss till vansinne när han jagade flugor i den lilla campingstugan på morgonkvisten...
Det gick bra att åka hem, inga kräkningar, och två ganska trötta hundar som vilade ut! Så kom ihåg! Ett besökAstrid Lindgrens värld uppskattas av barn, vuxna och hundar!
Nu bär det iväg till Eskilstuna trakten för midsomar firande! Trevlig midsommar!

Inga kommentarer: