söndag 9 november 2008

Fars dag



Pappa/Morfar är firad med middag och familjemys. Hundarna var självklart med!

Sonen sa imorse " Mamma om det fanns en tävling för hundar om vem som pussades mest, då skulle King vinna!" Det är nog helt rätt för King pussas jätte mycket!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena King!
Hur har du det i detta regnvädret?
Jag tror jag har för mig att vi möttes i Tollarp i somras på Lördagen efter grillfesten va det inte du och jag som somnade i våra mattes knä?
Själv gillar jag inte läget precis detta väder gör att jag inte vill gå ut + att det gör ont i min lilla tass jag bröt för typ 3 år sen snart har fått bråsk på denna som gör lite ont periodvis..
Så matte har börjat med vintertröja på mig tidigt hon inskaffade sig en jacka men det komiska är att jag ser ut som en skogshuggare!
Matte vill även börja julpynta redan nu men det får hon inte för mig hon är för tidig!
Kram Simba

Lena sa...

Hallå där
Jo jag håller med dig helt och hållet. Temperamentet är så viktigt, det är det jag är gladast över hos mina valpar. Samtliga är så fina i sitt sätt, glada, trevliga, öppna och positiva. Är så noga med det, ska alltid träffa hanhunden innan jag bestämmer mig för parning för att vara hundra på att han är en trevlig prick. Inte för att jag träffat några direkt otrevliga gårdisar men en del har egenskaper som man inte är så förtjust i och då väljer man ju en kille som man tycker är som man vill ha dom i temperamentet.

King är så fin, håller ögonen på honom hela tiden, ständigt på span efter killar, ja fyrbenta sådana då. Hoppas verkligen att han blir avelsgodkänd i framtiden.

Ha en härlig söndag

//Lena