söndag 23 november 2008

Snösöndag








Morgonpromenad i snön. Halt men mysigt. King tycke att snön är spännande och ätbar. Han småsmakar hela tiden....Pompe har smeknamnet Snögrisen! Han älskar att fånga snöbollar! Han blir helt vild och tokig i snön, ner med nosen pusta och frusta, det räcker med att stänka lite snö med foten och han hoppar och skuttar! Det blir snabbt en ny promenad efter promenaden...snö smälter så lätt....
63 hundar i Gnesta igår och bara ett 20-tal kommer till Hund2008...lite synd...varför åker fler till Gnesta än till Stockholm?
Snart kommer det mer Snö!!!

2 kommentarer:

Jenny Beckman sa...

Härliga vinterbilder, det syns att hundarna njuter!

Lena sa...

Hallå där
Här har det varit riktig snöstorm, fick vada ut till bilen i drivorna och skotta innan jag kom ut imorse.

Ja mopsvalparna var helt otroligt söta, småkorvar som for omkring i hela köket, man kunde inte gulla sig mätt på dom.

Håller med dig, det är så mycket onödigt tjafs hit och dit. I slutändan så är det ändå inte vi uppfödare som ska fatta beslut utan avelsråd och andra kunniga som inte på något sätt har några egenintressen och som inte bara ser till uppfödarna utan till alla hundägare och rasen som helhet. Men jag tror verkligen på att ta fram objektiva data som grundplåt till framtida kunskap. Om du inte redan läst det så läs Lindas arbete. Hon har verkligen lagt ned enormt mycket arbete och med spännande resultat.

Det är så kul med projektet jag håller på med. Lär mig så otroligt mycket. Har redan hittat flera "HD-hundar" d v s oröntgade hundar långt tillbaka som lämnat HD i flera kullar. Jag hoppas så att det ska kunna vara till nytta. Har inte riktigt klurat ut hur jag ska använda det hela på bästa sätt men det kommer.

Ha en skön kväll och mys med dina fin-killar.

//Bensbytjejerna