onsdag 3 december 2008

Förberedelser

Anna, Carina och jag pratar monter, pryttlar och grejor som ska med på fredag. Då ska montern ordnas inför Hund2008 / Stora Stockholm. Vad ska vi ha? Tar du med dig skruvdragare, häftpistol....har du en stege, hur långt är staketet....har du, ska vi, vad tror du....och så håller vi på...telefonerna går varma! Vi har en hörnmonter som ska Gårdshundas och pyntas!
Delar av butiken (Rasklubbens) finns också på plats om ngn vill handla ngt!

Imorgon blir det nog hundbad och kloklippnig...King ska ställas ut och Pompe får nog stå lite i montern det tycker han är kul! Han skötte sig jättebra i somras, precis som de andra hundarna som var med!
Håll tummarna för att vi tänkt "rätt" att montern blir riktigt bra & snygg! (Blir den inte det så berätta det för oss!) Det är Gårdshundsår i år, FCI godkänd och allt!!!! Vi syns i helgen!???

Idag gjorde barnen och jag pepparkakshus, först ett köpt som blev katastrof, trasigt och så som vanligt...om man säljer byggsats kan den väl ialla fall vara hel? Tog då fram det sista av degen och gjorde ett eget! Fick formar för ett par år sen så det var inte helt på fri hand... Det blev riktigt bra, lite snett och vint men charmigt som ett gammalt torp eller så...bild kommer när barnen dekoretat huset, en annan dag typ i morgon?

1 kommentar:

Lilian m/flock sa...

Å så kul med utställningen!
Så himla synd att man råkar på på fel ställa då det är "storan"
Har då inte nåt att visa upp heller!! Grabbarna har gått i utställnings pension =) Tror dom tycker det är ganska skönt, fast Lego gillar visa upp sig.
Lycka till med både "ställning" och monter, den blir säkert kanon!
//Lilian