tisdag 5 maj 2009

14 månader, 9,7 kg


Första bilden


Mamma Skipper






gammal är King idag. Nu har han bott hos oss i 1 år. Det har varit ett händelserikt år med massor av bus, hyss och glädje. Barnen har fått vara med om något underbart att få hem en liten valp, se honom växa och utvecklas, och den kärleken dom emellan är fantastisk!

Att ha en hund är jättekul att ha två, är precis som med tvillingar, dubbelt så roligt ( & dubbelt så mycket jobb?!). Pompe och King, hur den äldre hunden fostrar den unga och deras lek och samspel, fascinerar. Vilket jobb Pompe har gjort! Vilken hund King har blivit!

En brun liten drömhund!

5 kommentarer:

Skogsstjärna sa...

Grattis till den lille söthunden! ;) Det är kul att titta tillbaka på gamla valpbilder...

Jenny Beckman sa...

herregud så söt! en riktig liten hundpralin som valp!

Hot Hippi sa...

Så ljuvliga bilder.Ja, en liten gårdisvalp kan få den mest tuffe 16 åring också att visa sina allra mjukaste och omtänksammaste sidor när en liten tunga slickar godmorgon, jag vill leka nu!!
Att få se och njuta av samspelet mellan vovvarna och hur väl valpen blir omhändertagen och uppfostras av den stora är en sann glädje!

Lena sa...

"Suck" Det borde vara olagligt att vara så där söt... man blir alldeles varm i hjärtat av bilderna. Å så jag längtar till nästa kullar så jag får goa med små valpar igen, dom är så ljuvliga.

Sen blev han ju en strålande stilig kille också. Och det är ju så det är, var tid har sin charm och man njuter av dom varje sekund. Ha det världsbäst så hörs vi av.

//Bensbytjejerna

Ewa sa...

Hej och tack snälla för grattiset - det blev verkligen en helt underbar dag som vi kommer att minnas lääänge! :-)

Guud vilka söta bilder på King som valp - är det konstigt att man blir störtkär i de här små liven!?