lördag 6 juni 2009

Norrköping




Har vi varit i idag, en slät 1:a blev resultatet... på plus sidan King står snyggt och hoppade och skuttade lite men gick ganska OK ändå.
Per Svarstad tyckte att Typ & Helhetsintryck: Utmärkt! Detalj: Bra huvud men kan bli ngt bredare med åren i skallen. Bra hals o rygg. Utm front, bra bröstdjup, kompakt kropp, Bra ben och tassar. Välvinklad. Utm päls. Bra teckning. Välvisad o välgående.

Jazzo blev Bir STORT GRATTIS!!! Abby Bim så Grattis till Marcatos som hade en dag full av framgångar!

Igår skulle dottern lämtas på kalas och King fick fick följa med, när vi åker ner i hissen så stannar den och ett barn, som tänkt gå in i hissen, skriker av förskräckelse och ryggar bakåt, en hund i hissen! Stackars alla dom som är rädda för hundar små som stora. Om ngn rädd mot förmodan läser detta, så fråga vänner & bekanta om dom känner ngn snäll hund som ni kan öva på!
Bilderna tagna lite uppifrån idag & vid 5,5v ålder!

1 kommentar:

Lena sa...

GRATTIS till superfina kritiken, så roligt. Här är det toppenbra, vi ska till Vännäs till helgen och ställa ut Ipsi, ska bli så roligt att få träffa alla f f a Marias valpar då såklart. Ska valpgosa som en galning. Ha det toppenbäst så hörs vi av.
//Bensbytjejerna