söndag 14 juni 2009

Regn o mera regn...




Det regnar mest hela tiden och idag kan det visst komma hur mycket som helst....

Vi provar lite hundspel! King är ovan och är lite försiktig men Pompe använer båda nos & tass för fort ska det gå!

Tack snälla mormor & morfar som varit barn & hundvakt medans husse och jag varit i de värmländska skogarna på Studentfirande av husses gudson. Det var väldigt trevligt och en "Ball bal" som Studentens föräldrar skulle säga! God mat och trevligt sällskap vad mer kan man begära? Det är så kul att träffa alla trevliga och roliga människor som man bara träffar när det är ngt speciellt, jämna födelsedagar, studenter eller andra viktiga stunder under livets gång. Geografisk spridning, alla bor i normala fall på olika håll, vilket gör det sååå kul att träffas live!
Regnet vräkte ner när vi åkte hem och man kan inte låta bli att ha åsikter om de svenska vägarna, så spårigt och så mycket vatten på vägbanan. Borde inte vägprojekt kunna passa bra nu i dessa dåliga tider?

Regn = läsning, så nu läser jag Med sikte på 10:an, som handlar om belöningsträning för lydnadsklasser, intressant ska läsa lite mer...sen får King öva!!!!! Pompe lär nog också få sig en släng av sleven....

Ha' en härlig dag i regnet!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Siw Synnerman Nordström sa...

En hälsning från tre gårdiskillar i Avan utanför Luleå. Ja normalt är vi två Titus (från Lilsltintans kennel)och Elliot (från Benzelias kennel) men i helgen är Titus bror Clemens på Besök. Massor av bus och kel. Matte tycker dock att det blir lite trångt i sängen!!!
Förresten matte är kassör i rasklubben för Dansk/Svensk Gårdshund så det så!!! Gå gärna in och titta på våran hemsida, massor av bilder på gårdisar, byn Avan, vår gamla gård m m.
www.123minsida.se/avan

Hälsningar från
Avan Boys

Ewa sa...

Hej och tack för grattiset! Inte behöver King åka på läger för jag läste i din blogg att ni gått på tävlingslydnadskurs, och han verkar ju jätteduktig! :-)Klart ni ska starta i ettan snart - kanske vore Tollarp en bra debut?
Hälsn från de salta bönorna i väster :-)

Lena sa...

Hallå där
Tack så mycket för grattiset, roligast är ju att träffa alla och få prata hund så munnen går som vingarna på en kollibri. Gjorde en mycket trevlig bekantskap i Rippåsens Amigo, hon är för duktig Martina, vilka killar hon får fram. Hoppas vi syns i Tollarp. Ha det världsbäst så länge.
//Bensbybruttorna

Anna Dahl sa...

ja här regnar det också i dag....skulle behöva ett aktivitets spel som funkar på tvillingar:))Anna.D