söndag 13 december 2009

Hund2009

Rasmontern har varit mycket välbesökt och många har klappat på de klappvänliga hundarna, Jazzo, King, Jenna, Pelle och Dickens.

BIS blev en Västgötaspets Skogsbygdens Nora Supernova!

Utställningen då? Ren katastrof, King fick kryss i rutan på utmärkt typ och fick sen en 2:a och åkte ut ur ringen.....usch så trist.....

Grattis till Linda & Holly som kom 2:a i Freestylen. Såå kul att se, så duktiga ni är och vilket enormt jobb som ligger bakom! Imponerande!!!
Tittade lite på agility också, vilken bana, mycket publik och duktiga ekipage.

Vi har haft besök av Kings bror Nipper en svart, brun, vit snygging och det gick bra. King blev gruffig när han var trött men dom verkar gilla varandra. Dom leker på samma sätt mycket tassar och tänder. Pompe han är bara världens snällaste!

Tack alla för en trevlig helg!!!!

3 kommentarer:

Jenny Beckman sa...

Men vad konstigt att få "utmärkt typ" och en 2:a...ibland fattar man ingenting!
Visst är det häftigt att se Linda och Holly, man blir grymt inspirerad!
Luma gillar också Nipper, men hoppar han för mycket på henne blir hon lite trött och läppen kommer fram, han börjar bli stor snygg kille nu!

Anna Dahl sa...

Visst är det konstigt med utställningar.När jag ställde Folke så fick jag ena helgen cert och helgen efter en tvåa??så i bland undrar man.

Lena sa...

Hallå där
Jaaa vi längtar så efter bäbisar, men det verkar pyrt med julgranen. Fast jag hoppas fortfarande på julmiraklet. Alltid knepigt med utställningar, man blir inte klok på dem. Eska fick en etta ena dagen och en nolla nästa då den domaren tyckte hon var för hög och gav henne sådant kasst betyg för det.

Men jag vet ju att hon är världens vackraste ändå, och inte att förglömma klokaste. Så det får man bortse ifrån. King är ju världens snygging, så det så.

Här har kylan kommit, minus arton imorse, inte kul, särskilt inte för vovvarna. Snabbt ut och göra det man ska. Men det händer ju varje vinter, vackert vitt är det till jul i alla fall. Ha det världbäst så länge så hörs vi.

//Bensbybrudarna