onsdag 9 december 2009

Onsdag = Kursdag

Agility det var bara två hundar idag, King & Idefix. Resten så är mattarna sjuka eller så har hundarna kennelhosta. Det går tydligen en hel del kennelhosta just nu.

Vi övade på -ut, runt en pelare och lade sen på hinder efter hinder tills vi hade fyra hinder som vi handlade runt i en 8. Sen jobbade vi med framförbyten.
Nya hinder kombinationer, bara "enkla" hopphinder två direkt efter varandra och sen ett till höger & ett till vänster & lite senare ännu ett rakt fram med olika handling och sen tillbaka igen med -ut!
King fick avsluta med -Balansbom- som belöning! King har inga problem men det är inte alltid så lätt att visa rätt, man måste ju tänka på vilken arm & hur man ska stå...kalla in och skicka ut...

Sen hoppades fyra hinder snett placerade så hunden skulle hoppa i en rät linje, det var lite svårare.... sen avslutade vi med att öva lite vippbräda...lite läskigt att den rör sig lite ...

Till helgen är det Hund2009, rasmonter och utställning. Håll tummarna!

2 kommentarer:

Anna Dahl sa...

hoppas att du slipper kennelhostan.Det har ju gått här nere i skåne också och jag fick det på alla hundarna....smittade även ner våra bästa vänner setter tjejerna.Kunde ju inte ta våra älskade långpromenader med våra hundvänner på evighet .

Helena o Nila sa...

Tjena!
Sitter här med nybadad hund. Åker tåg ner imorgon, anländer redan kl 13.30. Vet inte vad man ska hitta på resten av dagen. Förslag på vart man rastar hundar i Sthlm? Helst i närheten av mässan eftersom vi bor på hotellet bredvid. Har vi tur finns det fina gångvägar, men... =)