söndag 23 januari 2011

Piggare

 
Ny leksak piggar upp! 
 
Svenska killar äter svenskt!


Pompe är lite piggare idag. Efter en orolig natt med en hund som inte riktigt kom till ro och pep varje gång han snurrade runt, han fick vila huvudet på min arm och ligga nära, nära, så var Pompe imorse lite piggare.
Dottern som grät floder igår kväll av oro, tröstade sig lite och propsade på att Pompe skulle få en ny leksak. En kul anka blev det och ännu lite piggare hund! Känns bra att det vände snabbt! Jag tror att det är nacken som gör ont, Pompe ville inte riktigt lägga ner huvudet så det var det att ordna med stöd i rätt höjd, min arm!

Stockholm är fantastiskt, så fort det blir vinter, isen lägger sig och solen strålar så skall många ut och vandra! Vackert, skimrande och härligt! Nga duktiga föräldrar plogade isen, som efter tö och omfrysning var blank och fin, och sen var det full fart på isen! Bad på sommaren och skridskoåkning på vintern, vilken lycka! Sonen åkte och tyckte att det var kul! King,han jagade pucken och bar omkring på den när han fick chansen!

För att pigga på Pompe lite extra så fick han och King äta lite mjukmat idag, älg smakar mums! (& fisarna luktar illa...) Pompe åt med så god aptit han tom kollade Kings tallrik efteråt. Kan varmt rekomendera älgen "Svenska grabbar äter svenskt!"
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Helena o Nila sa...

Skönt att Pompe är piggare. Det är jobbigt när hundarna inte mår bra. man lider med dem så o kan inte hjälpa..

Provade sån mat då jag vann den på någon tävling, men Nila äter den inte. Kommer inte ihåg vilken smak det var. Kanske älgen skulle funka o ha med på resa. Lite jobbigt med färsfoder då. ;)

Anna Dahl sa...

Vilken tur att pompe är piggare!!