lördag 14 mars 2009

Kings gömmor





King älskar att gömma sina dyrgripar...tuggben hittar vi lite överallt... idag skulle han promt in i klädkammaren där fanns det ett stort tuggben, gömt. Under barnens skor i hallen fanns ett litet tuggben...
På tidningsförvaringen utanför ytterdörren där ligger små pinnar som King bär hem ifrån sina promenader och inför nästa promenad så vill han ha pinnen med sig ut igen! Grabben har koll!

Vi var på agility häromdagen, balanshindret inga problem, han är orädd! En fyrkantig platta som vippade, helt ok gick bra att både stå, sitta och ligga på. Vi provade långhopp med varierad framgång...tassarna hamnade på ibland. Två hinder i rad, grönt! Det är sååå kul!

Söta Jenna är också duktig precis som dom andra deltagarna. Hemma övar vi på att hoppa upp på parkbänkar och stenar! Vi har bänkar utan rygg och sidor, dom passar perfekt, nu hoppar King upp och går som om det ingick på promenden!

1 kommentar:

Jenny Beckman sa...

Känner igen gömmandet av pinnar och tuggben, hittar dem ofta i sängen när jag skall gå och lägga mig. Bänkar är lika med godis, så är det hos oss också, vi kan vara jättlångt från en bänk och jag pekar oc ropar "bänken" så rusar hon dit det snabbaste hon kan och sätter sig och väntar på sn inte lika snabba matte. det är härligt när hela stan kan bli en lekplats! En vän till mig har lärt sin hund "vaaar är stolpen?" Då springer han till närmaste lyktstolpe och sätter framtassarna mot den. Gulligt.