söndag 15 mars 2009

Snö-sörja

Ute är det snösörja, det det varit plogat är det ok, på vägen men annars, snösörja. Hundarna blir så skitiga. Fåglarna kvittrar och vinterkläderna känns varma. Isen ligger fortfarande men det är också öppet det det varit ränna och där flyter små flak omkring. Våren är på g!

Istället för snösörja och högar som hundägare glömt plocka upp (?) så kommer våren med värme, små engångsgrillar som står kvar, kycklingben, revbenspjäll, burkar och glas och annat gosigt som människorna inte plockar upp efter sig, många borde ha med sig en hundpåse och plocka upp efter sig....

Längtar till varma sommarkvällar med balkong/veranda mys lite gott att dricka och trevligt sällskap eller en stund på balkongen själv med en god bok! Grönt gräs och ljusare kvällar med många tillfällen att öva med hundarna.
Fick ett tips på kursen, jag frågade hur man tränar två hundar samtidigt i att gå snyggt bredvid (Pompe kan King övar mest) ? Belöna den hund som gör rätt då kommer den andra också att vilja gå rätt och få godis. Dom fattar snabbt!

Inga kommentarer: