lördag 11 oktober 2008

Höst - på riktigt






Grått, grått och grått och däremellan lite höstfärger ifrån träden. Det blåser & duggregnar! Nu känns det som om idag blir det inte riktigt ljust. Jag har inte kunnat blogga för ngt har hängt sig och när jag försökt så har det bara snurrat&snurrat och aldrig öppnats upp på riktigt.

Hundkurs i onsdags vi koppeltränade med "smackljud" gick slalom och övade att gå emot och möta varandra. Gick jättebra! Ligga kvar jobbade vi med. King är med på noterna. Vi började också öva på inkallningsljud och befästa det, 10 små goooobitar när du gör ljudet. Repetera och befäst. Nästa gång ska vi öva med lina. Det knepiga är att hinna öva tillräckligt mycket till vardags - för alltid händer det ngt.... en utslagen tand tex i tisdags på dottern. Snabbt besök hos tandläkaren som lagade tanden som gått vågrätt av.

Imorse på morgonpromenden träffade vi en annan gårdshund. Han och King lekte. Lika barn leka bäst? Gårdshundar tycker om att leka tillsammans. Kul också att se en vuxen hanhund på 8 år som, precis som Pompe, gillar att leka med en liten slyngel!!!! Det finns så många fina & trevliga gårdshundar! (med lika trevliga mattar & hussar)

King föredrar när flocken är samlad. Om ngn tex lämnar bilen en stund så piper han och tittar efter dom. Gör vi ngt så ska vi väl göra det tillsammans? Men om ngn går hemifrån så tar han det med ro. Nu ligger den lilla sötnosen på golvet med min fot som huvudkudde och sover!

Köksgolvet, med värmen på, är en favoritplats att ligga på. Gärna med bakbenen rakt båkåt! Ngn påstår att om hunden ligger så så har den knappast nga höftproblem? Ngn annan som vet?
Husse tycket att det ser gulligt ut när han ligger med frambenen "omlott"!

King har i alla fall fått alla sina tänder!!! Pompe saknar två molarer, därför håller jag koll......

Inga kommentarer: