söndag 26 oktober 2008

Säkerhetsbälte, Halsband och koppel

Igår åkte barnen, King och jag till Stora Djuraffären efter fotbollsträningen.
King har växt ur sitt tredje halsband! Nu när han är en stor kille så fick han matchande läder halsband och koppel. Sånt där mjukt, rundsytt älgskinn som är mjukt som en handske. I ljusbrunt läder som matchar Kings bruna. King är så snygg! Lika snygg som Pompe!

Det blev ett säkerhetsbälte också, likadant som Pompes. Är såå bra, man sätter fast en speciell rem i bilbäldet som alltid sitter där och sen sätter man selen på hunden. (Kan användas tex till spårning också!) Man vet var man har hunden, som kan röra sig lite men framför allt åker den säkert, utan att man behöver ha kombi & bur. Öppnar man bildörren så sitter hunden inne i bilen och kan inte skutta ut! Skönt att veta att hunden inte skuttar omkring i bilen. Mina föräldrar hade tax och åkte man bil själv med henne så satt hon i knät när man körde och hade full koll...
Jag kan varmt rekomendera Allsafe! Känns bra att veta att skulle olyckan vara framme så sitter hunden skyddad liksom barnen!

Idag är det ett riktigt hundväder...blåst & regn, då är dom snabba ute!

2 kommentarer:

Lena sa...

Hallå där
Ja han är en riktig liten karamell, så god och glad. Ja kanske vi får vara med i en uppfödargrupp med Martina, det vore helkul. Ha en härlig söndagkväll.
//Lena

Y sa...

Ja, och de luktar ÄNNU godare i verkligheten än på korten... =)

Det är verkligen helt underbart med ett gäng småungar hemma, man vill ju inte göra annat än sitta vid valplådan och titta på dem. =P

Vilket fint kort på Pompevalpen i solen förresten!!

Hoppas ni får en trevlig vecka! MVH/Yohanna, Sökarens Kennel