tisdag 6 januari 2009

10 mån





10 månader gammal, 9,1 kg växer sakta men säkert som en Gårdshund ska!
Firades med leverpastej! En riktig knähund, följa-john hund, gos och puss hund och barrhund!

Pompe 11,4 kg muskler! Kommer ihåg hur vi gick och undrade när han skulle biffa på sig som unghund? Han var smal över bröst & rygg länge sen kom det massa!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena King o grattis til 10månader!!!
Jojo, det är till att växa till sig. O du vet väl att gårdisar kan växa till sig ända tills man blir 3 år, typ...
Jo, jag snackar med hundar när jag åker bil... flocken är inte direkt förtjust om man säger... Jag fattar nog att jag inte ska snacka men har sååå svårt att låta bli....
Flocken tycker inte det är OK så jag tror inte det är nåt att rekommendera - hitta nåt annat bus i stället du;-)
//Tjingeling
Janos

Anonym sa...

Hej och tack för inlägget i vår GB! Vad kul att du gillade vår valpdagbok - det var en fantstisk tid som var väldigt rolig att dokumentera.
Att vara domare kan inte vara lätt, men den här gången tycker jag kritiken på Hallon var välformulerad och helt rätt. Det enda jag inte riktigt höll med om var att hon inte har tillräcklig substans i kroppen, och naturligtvis hade vi hellre fått ett förstapris.
Gratulera King på hans 10-månadersdag i efterskott från oss!

Jenny Beckman sa...

Grattis King till stor kille!
Hej från Luma

Lena sa...

Hallå där
Ja visst är det klurigt, så olika dom är. Zelda var klar redan som ettåring, 33cm och drygt nio kilo. Eska är en stor och ståtlig dam, 39cm och tretton kilo. Å så lilla räkan Ipsi, 32cm och sex kilo. Men hon kanske är som en riktig gårdis och växer långsamt, inte en broiler som mamma. Sen är dom tre helt olika tjejer i sitt sätt. Zelda den coola, Eska den kloka och Ipsi den snabba och vilda, så härligt. Tycker King ser ut precis som man ska i den ålder, å så snygg han är. Håller alla tummar för att höfter mm ska vara bra, vi spanar på honom här norrifrån inför framtida bäbisar. Ha en härlig dag.
//Bensbytjejerna