söndag 11 januari 2009

Här blåser det...

och jag saknar hundarna. Vi är i Sälen och våra fyrbenta älsklingar är kvar hemma i stan.

King smörade lite extra för "mormor" han lade sig på golvet med frambena snyggt i kors och använde hennes fot som huvudkudde. Smälte hon - javisst! Mormor älskar King- hon tyckte allt att det skulle nog stå med på min knäpp-lista att skaffa en hund till (hamstern är med också på listan)....men så som hon har smält för denna ljuvliga lilla hund! Pompe är något speciellt säger hon noga, hon älskar honom också men att få följa en valp på nära håll är ngt extra!
"Morfar" började med att mata båda hundarna med ett paket leverpastej! Pompe & King kanske skulle kunna göra leverpastejreklam? Dom åt samma sort idag som häromdagen som finns på bild, den är god den!

Tack snälla mamma & pappa för att ni tar världens bästa hand om våra sötnosar! Puss på er alla fyra!

1 kommentar:

Jenny Beckman sa...

Hej, jo eftersom L har blivit skrämd av påhoppande storhundar så vill jag ju försöka vända det till ngt som vi kan hantera. Helst till ngt positivt. Så mjukosten(skinksmak) använder jag bara när vi ser andra hundar på promenaden, inte för att avleda, utan jag vill att samtidigt som hon tittar på den andra hunden skall det smaka helt fantastiskt! Här är en artikel om just motbetingning

http://www.klickerklok.se/blog/motbetingning-som-problemlosning/

Sen är det ju väldigt praktiskt med godis i tub, man kan belöna utan att behöva ta av sig vantarna tex. Det finns leverpastej på tub också...Våran kompis Felix, han föredrar makrill i tomatsås på tub..
Och man behöver bara trycka ut ngn millimeter, det är så supergott.

Vad tufft att King fångade kepsen, imponerande!