söndag 25 januari 2009

Roliga saker att...

öva på inomhus när det är halt ute...

  • Hoppa upp i famnen
  • Puss

Pompe hoppar rakt upp i famnen på mig! Säger jag puss så hoppar han upp och ger mig en puss på munnen! (Jag lutar huvudet lätt framåt)

King håller som bäst på, att på helt eget initiativ, hoppa upp i soffan när någon sitter ivägen! Är vi ivägen så krafsar han med tassen så att man flyttar sig när han vill hoppa upp eller ned. Nu övar han på att hoppa upp utan krafs! Dvs hoppa upp och inte trampa på oss men ändå våga!King vill inte trampa på oss, så han är sååå försiktig!

Vi övar lite på pussandet på kommando! Annars är det mest spöken som gäller. Dotter med handduk på huvudet är läskigt, fast hon låter precis som vanligt...en kartong kan vara jättefarlig? King skäller lite på "spöket" och sen lugnar han sig och hälsar lite försiktigt och sen är det bra igen!

Igår skämdes husse för på promenden mötte dom en man som i halkan gick konstigt och hade regnkläder på sig och det var läskigt tyckte båda hundarna så han fick en utskällning....

Hund som ger akt på förändringar, alarmerande vakthund. Pompe kan skälla om ngn sitter på tex en bänk då alarmerar han, "voff voff där ska det inte sitta ngn", för det brukar inte sitta ngn där! Det kanske är som salige Stickan alltid sa -en gårdshund höjer intelligensen i familjen! ???

Inga kommentarer: