måndag 9 februari 2009

Lycka är



att ha en hund som ligger på ens tår och värmer dom när man fryser eller sitter vid datorn och surfar. En hund i knävecken och en intill kroppen när man ska sova.

En hund som ömt pussar och gosar och lägger sig inill ett febrigt barn värmer barnet och en själv i hjärtat och ögonvrån.

En hund som hjälper till att väcka en trött Husse -"Gå och väck Husse!" tar med sig pipleksak och väcker sin husse är praktiskt och kul tycker ialla fall Matte och hunden! (Pompe specialitet)

När barnen nattas eller väcks så är alltid hundpussar lika uppskattat! Uppskattas lika mycket av oss vuxna!

Lycka är att leva med ständigt glad, gosig & pussiga hundar!

1 kommentar:

Lena sa...

Hallå där
Är så sant som det är sagt, är nåt visst också med barn och hundar. Min goda vän har en dotter som precis är två år. Hon är minst sagt hundtillvand. När mamma vänder ryggen till så vänder hon sig till hundarna och räcker ut tungan för att pussas för så har hon lärt sig att hundar hälsar på varann (men hon vet också att mamma inte gillar det). Slänger sig ned och kryper på alla fyra till vattenskålen och stoppar ned huvudet. Ligger med hundarna i deras korgar, särskilt när mamma sagt till henne, då går hon till sina kompisar. Dom är så kul dom små. Ha en toppenkväll