söndag 1 februari 2009

Söndagsträff!



Is & snö! Ena stunden öppet vatten sen fryser det till igen. Spännade element i ständigt föränderlig gråskala.

Idag kom det drygt 20 hundar med mattar & hussar till Drottningholm + några utan hund som var nyfikna på våra trevliga hundar!!?!! Det är alltid lika roligt att se alla fina hundar och hur dom springer runt och jagar varandra och brottas. Ibland blir det lite gruff och emellanåt hittar dom nya bästisar.
King tycker att Jenna är supersnygg! Jenna pussade lite på Pompe och bet honom lite i örona. Undra om hon känner av att han och Urax är bröder?
Pompe gillar att springa långa lovar. Båda hundarna kom när man ropade och blev omklappade!
Det är trevligt att träffa alla människor och tyvärr hinner man inte prata med alla.
När vi kom hem så luktade hundarna hund, det är ovanligt så båda fick bada. Nu är dom mjuka och luktar gott. King får ha täcke på sig på promenaden. Han har tjock päls som tar tid på sig att torka. Pompe har tunn päls som knappt fäller och torkar snabbt! Vi har haft mysig eftermiddag i soffan! Hund i knävecket kan det bli bättre?




1 kommentar:

Lilian m/flock sa...

Har nu äntligen knåpat ner några ord om mina vovvar! Inte lika utförligt som ditt, men dock lite å läsa! Kul med träffar, vi har inga träffplaner än på ett tag, lite kyligt ute för våra gårdisar, i dag -14! Till våren blir bra med gårdisträffar! Tror Maria har planerat någongång i maj.
Ha en bra dag!