söndag 25 april 2010

Ökl 1, Ökk 2

Idag var vi i Västerås och fick en slät 1.a. Domaren var utbytt pga askan så Göran Bodegård fick döma istället. Han tyckte så här: Bra storlek. Trevlig hund m aningen lång nos. Typisk front o hals. Bra ö-linje och svans. Kunde ha aningen mer benstomme. Fin päls och färg.

Brukshundsklubben har ordnat med nya instruktörer så nästa vecka håller vi tummarna för att vår kurs går igång igen...idag när vi kom till veterinärbesiktningen så trodde nog King att det var balanshindret, han bara rusade upp, veterinären skrattade år honom, och gissa om King blev snopen när han blev undersökt...det stämde liksom inte....

Det blev en riktig hundhelg trots allt, skolan ringde vid lunchtid i fredags för sonen hade slagit i tån så illa att den svullnat och han knappt kunde gå på foten (I torsdags kväll slog han i tån för 1:a gången) bara att åka till akuten och efter röntgen så konstaterades att ingen var brutet och inga sprickor. Tårna tejpades och så fick vi åka hem med en röntgenbild på foten. Inte lätt alla gånger när man är liten och fötterna är stora och ivägen. De nya fotbollsskorna har storlek 37,5!

Inga kommentarer: