torsdag 16 oktober 2008

Dansk Prinsessa






King & Pompe har haft celebert besök idag av en Dansk Prinsessa. 3 månader och sjövild! Hon låter och ger inte grabbarna en lugn stund. Igengäld är dom två som luktar, undersöker, gosar & jagar. Hon är sååå sööööt!!!

Hon körde valptricket jaga, bita, morra och snabbt in under soffan! Du kan inte ta mig! Så retsamt.....En trevlig kväll!

2 kommentarer:

Lena sa...

Hallå där
Jo jag har länkat till er utan att fråga så det är ju kul att ni länkar tillbaka. Ser att ni haft besök, verkar vara en tjej med Ipsi fart, så härligt. Jo hon ser filosofisk ut. Det är ju det som är det roliga. Hon är så smart, men det går lika fort i huvudet som i kroppen. Så hon hinner hitta på en massa innan jag ens fattat vad hon menar. Dom är för härliga. Tack så jättemycket för tipset om kommentarerna ska genast ändra det. Ha en fortsatt härlig höst.
//Lena

Ewa, www.sokarens.se sa...

Hej!
Halkade in på din blogg via Lenas. Såg att du undrade över om det finns något samband mellan bra höfter och att hunden kan ligga "groda". Det enda jag vet med erfarenhet av mina egna gårdshundar är att min yngsta, Hallon, ligger precis så där och hon har A-höfter. Humla har jag aldrig sett i den positionen men hon har oxå A... Blev du klokare? :-)
Hälsn från Ewa på västkusten
www.sokarens.se