söndag 4 oktober 2009

Ingen vakthund

Husse är förkyld och lite hängig...
Systerdotter fyller år idag så det var kalasdax. Då King och jag går på kurs, Pompe vill så gärna få följa med, så fick Pompe följa med idag och King vara hemma.

Pompe är världens bästa barnhund. Systerdottern matar honom med allt möjligt precis så som en nybliven 3-åring gör. Pompe äter inte hela pepparkakor, för pepparkakor är ingen riktig höjdare, men bryts dom i delar och han matas av ett barn så äter han så snällt! Myspys med mycket kramar och pepparkakor, under bordet!
Jag tror att han åt så många så att risken finns att han blir larvig...!!!!
Tålmodig och snäll så blir han alla barns favorit! Pompe fick smaka ur godispåsen också! Korven som var kvar på tallriken åt han också! Födelsedagsbarnet förvissar sig alltid om att Pompe följer med när vi ska hem till henne, Pompe är viktigast!

King fick vara ensam hemma med husse. Det ringde på dörren, och i vanliga fall så rusar Pompe dit och skäller, hallå! hallå!, King brukar följa med och skäller på Pompe, vadå?, vadå?...
Så idag var det tyst, King sprang till dörren och stod och tittade, när det ringde på!
Så King är ingen vakthund...

2 kommentarer:

Helena o Nila sa...

Tack för grattiset!
Kritiken var ganska hård tyckte jag. Har läst några av de andras o de var bättre - fast de hade sämre resultat. Mycket konstigt?!
Men helheten av dagen är vi jättenöjda med... roligt att det kom så många hundar hit upp. =)
Ha en trevlig höst så kanske vi ses på Hund 2009!

Anna Dahl sa...

jag får ju snart hem min nya stora vakthund. fast när det var inbrott i gårdarna här runt så hoppade de över vårt hus, de små kan ju också skälla:))