lördag 9 januari 2010

Den bruna...


killen fick klart godkänt!

På torsdagen, 1:3,
Carl Gunnar Stafberg tyckte " Bra hanhundshuvud. Korrekt bett. Bra hals & rygg. Välutvecklad bröstkorg. Lite övervinklad bak. Lite veka bakbens rörelser. Bra päls."

Tahoe blev BIR och placerade sig också i gruppen.


På fredagen, 1, 2 med hp. Domaren B Blid von Schedvin " Maskulint huvud aningen tunn nos, lite stora öron, bra hals, bra rygglinje, lite lång i länden, tillr bröstkorg, bra front, välvinklad bak, bra steg i från sidan, lite ostadiga haser, bra färg."

Jazzo blev BIR och sen 3:a i Blågul hund.


King behöver mogna klart och bli lite mer färdig i kroppen. Han skötte sig bra, trots ny miljö, bo på hotell mm.
Åka tåget X2000 ner var i sig en upplevelse. Några tex Anna & Jazzo hade blivit felbokade och fått biljetter i vanliga kupén. Det ordnade sig, alla fick tränga ihop sig och ngn snäll människa utan hund slapp sitta bland alla hundar. Det var hundar högt och lågt och en och annan katt också! Vi hade trevligt resesällskap då nästan alla skulle på MyDOG.
Det var lika kul på vägen hem, nöjda och lite besvikna utställare och många som hämtat hem valpar, så det var nästan lika många hundar som på nedfärden. King låg snällt i mitt knä och sov mest, trots att det satt en okänd hund i knät bredvid. Det roliga är alla trevliga människor man möter och pratar med! Någon tyckte att en såpa om hundutställningar vore kul, "det är ett dyrt lotteri" vi deltar i...

Glädjen var stor när vi kom hem!!! Lite bus och lek med Pompe orkade en trött King med när vi kom hem, sen kröp han upp i soffan hos lillhusse och bara sov!

3 kommentarer:

Helena o Nila sa...

Härligt att med fin kritik på den bruna killen =)

Läs Kilhults blogg om deras 'hemska' hemresa. De hade riktig otur!

Ses i maj?!

Ewa sa...

Det var trevligt att träffa dig och King i fredags, och vad bra det gick för er på utställningen - du kan verkligen vara stolt över din fina hund!
Skönt att ni fick en sån bra tågresa både dit och hem. Ha det så bra och lycka till med lydnadsträningen framöver!

Lena sa...

Tack snälla, jaaaa nu är jag alldeles valpsalig och så nykär så det är inte klokt... Går som i ett rus med näsan full av valplukt. Det är så underbart!

Grattis till fin kritik på chokladpralinen. Vet inte riktigt om någon blir brun, tror dom är viltfärgade men det visar sig såsmåningom. Ha det världsbäst så hörs vi.
//Bensbyn