tisdag 12 januari 2010

Pulkaåkning=hjärnskakning?

Idag ringde maken mig och sa att sonen har åkt pulka i skolan och kraschade och tuppade av... ingen kul start på förmiddagen... Min fantastiska kollega hämtade sin bil, skjutsade mig till skolan och sen vidare till Astrid Lindgren med sonen. Tack snälla för hjälpen!

Sonen stod på benen och var lite medtagen och kom inte ihåg vilken dag det var idag. Han fick alvedon, mot huvudvärken, blodtrycket togs och sen fick vi vänta en kort stund innan vi fick gå in på ett rum och strax därefter kom läkaren. Undersökning av ögon, skalle, lyssna och reflexkoll osv. Sonen undrade varför läkaren lyssnade på olika ställen? Allt var ok!
Hungrig 8-åring fick sen en glass och det gick bra! Clownerna kom på besök och ordinerade tre klubbor med en slick i kvarten och byt sen klubba! Ett svart balong-svärd gjorde dom också.

Efter mer väntan fick vi åka hem. Den ständigt hungriga pojken åt en QP-meny på Gyllene Måsen sen var han ganska så nöjd...
Nu blir det vila och lugn som gäller. Morfar är gullig och tar hand om pojken imorgon. Ingen mer pulkaåkning eller snowracer denna vecka.

Det är andra hjärnskakningen...inte kul. Tur att hjälmen satt där den skulle, märkena i ansiktet försvinner snart och förhoppningsvis har ngn lärt sig att tre pojkar på en pulka, i en isig backe med hopp är ialla fall minst 2 för många...

Inga kommentarer: