söndag 17 januari 2010

Mera skridskor


När åker vi?


King spanar


Trötta på väg hem


Gäller att passa på medans det går att åka skridskor. Lunch hos systern med familj och sen till sjön för att åka skridskor.
Det blåste lite idag, "titta jag bara glider" konstaterade dottern med vinden i ryggen och fart framåt! Grabbarna spelade hockey på planen mitt på isen och dottern åkte på den plogade banan runt sjön. Så mysigt, ganska mycket folk, inte trångt men trevligt. Lite känslan att alla är ute och åker, med barnen eller hundarna eller barnbarnen...eller bara får skridskoben innan långfärden. Vi som inte åker promenerar omkring, helst i snön där det inte är så halt. Riktig vinterhelg!

Funderar annars som mest på vad vi ska gå för kurser till våren. Mer agility och lydnad. Har sett en anatomikurs som verkar spännande. Burlekar för stadga och förväntan, kanske kan vara ngt för King? Det finns mycket att välja på och gäller att välja ngt som passar med barnens aktiviteter, läxor, fotboll och ridning...

Vad har ni på vårens agenda?

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Jenny Beckman sa...

Vår agenda i vår:

Tävlingslydnad, vi går samma fortsättningskurs en gång till, sen ev tävlingsgrupp om vi känner oss mogna för det.

Hoppteknik-agility, förhoppningsvis skall Udos matte ha en kurs inomhus snart, det passar oss bra i snön..

+ att vi skall bli duktigare på att komma iväg på öppen träningarna på Brukshundsklubben!

Anonym sa...

Här finns inga kurser förren maj
barmark:( då Qvintus för stor och
får hoppa in i allmämlydn inte kul:( Agility ser kul ut.Vill vi oxå :)Med stor pojken blir de skidåkning o spår.Måste kke åka på sem me Qvintus gå en helgkurs nån stans.
Här finns inga inomhus lokaler heller urk vad trist de är.Men har iallafall 2 helt underbara grabbar:)