söndag 28 februari 2010

Drottningholm


Jenna & King smakar på varandra


Pompe krafsar på


Kom igen...


Kamoflagehund


Årets första träff, ca 15 hundar med familj. Många hanar i 1-2 år åldern, fulla av hormoner och med behov av att rangordna sig. Det blev lite stökigt men vi samlade ihop oss och körde lite socialträning, stå i ring och gå ikring... slalom emellan och stanna/sitt för de som stod stilla. Fri lek är alltid lika kul och det blev lugnare efter vår övning! King fick dock hålla sig lugn intill mig medans Pompe Polis höll ordning på alla ungtuppar. Ryckte lite i överläppen när han hade koll på att Jenna inte blev för uppvaktad... blev hon det så ryckte det i läppen och killarna lugnade ner sig.
Otroligt kul att se, hur fint dom "kroppspratar" med varandra. Några av grabbarna fortsatte att vara grabbiga med varandra och det var lite smågruff, inte så lätt att vara ung.

Eftermiddagen ägnades åt att provköra ett par bilar. Vi har pratat om att byta bil länge nu men inte hittat ngn bil som hela familjen vill ha. Så vi tänkte att då provkör vi alla tänkbara kandidater och försöker hitta en gemensam favorit. Vi har aldrig haft combi och vill helst slippa men vi behöver lite mer utrymme än vad vi har i vår gamla SAAB 9-3. Vi funderar på bil där vi kan ha en hundbur, verkar skönt att slippa ha hundarna i cupén, även om dom åker säkert i sina hundsäkerhetsbälten. Fortsättning följer....men helst ingen kombi!
Ngn som har ngt bra tips???

Dottern gullar med Blixten så att han blir riktigt tam! "Sen ska han gå på hamsterutställning och få rosetter", vi får väl se!
Hon frågar också om det inte är hundutställning snart, hon vill vara med på Barn med hund, igen.
Posted by Picasa

Inga kommentarer: