fredag 24 juli 2009

Hemma igen






Legoland var fantastiskt! En dröm för barnen som lyckades åka i princip allt, på en dag! Vi kom dit 10 på morgonen och var klara vid halv 9 på kvällen, en lång men lyckad dag. Hundar fick också gå på Legoland, vi såg en gårdshunds tik.
Dagen efter var vi i Köpenhamn och en sväng på Tivoli på kvällen. Sen var vi bra trötta allihopa men att åka över Öresundsbron med solen i backspegeln var såå vackert!

Dottern har låtit hundarna prova att ha blomstergirlang hon tycker att framför allt King borde ha den på sig hela tiden.

King tycker att det bästa sättet att spana ifrån balkongen är att sticka ut huvudet mellan räcket, ser lite farligt ut men han ser bra ut!

Skönt att vara hemma igen, gosa med hundarna och hundpromenera. Min favorit promenad är längst vattnet på kvällen, det är så vackert och ser olika ut varje dag, fascinerande med naturens egna tavlor, där motivet hela tiden förändras en aning...

4 kommentarer:

Anne sa...

Hej !
Nu har Anne lört sig göra inlägg i bloggar, det går men tar lite tid.
När jag läser din berättelse om er resa till Danmark kan jag riktigt känna den härliga känslan man får av att gå på tivoli i Köpenhamn. Danmark är ett gemytligt och trevligt land man borde besöka oftare inte minst med tanke på vad vi i Sverige har för något gemensamt med vårat grannland, den underbara rasen dansk/svensk gårdshund. När Tore seglade till Skagern sist berättade han om en gårdshund som åkte flakmoped i hamnen, därefter var den med på puben där husse tog "en lille en". Tänk så trevligt det hade varit om vi kunde ta med våra hundar på puben i Sverige. Ha det gott Anne

Siw, Titus o Elliot sa...

Hej både King och Anne!
Till Anne välkommen i cyberrymden!!!
Till King - matte meddelar att hon vet precis var din balkong ligger. Jättefin utsikt du har över Ulvsundasjön. Hon har minsann sprungit runt Kungsholmen nästan dagligdax. Inom parantes så bodde jag fram till 2005 på Kungsholmen.
Vi ses i Tollarp om några dagar!! Va kul nästan 200 gårdisar kommer ....
Nospussar från Titus och Elliot

Jenny Beckman sa...

Det låter som ni haft en härlig resa! Visst vore det kul att någongång ta med hunden på en liten tripp. Är väldigt sugen på en rabies-spruta såsmåningom!

Anna Dahl sa...

Legoland är så kul för barnen.Vi åker dit i maj när de öppnar varje år.Det är ju mycket mindre folk då.Har kört för dagen då vi varit där men nästa år ska vi hyra stuga då vi såg att Lalandia öppnat där.Snart är min semester slut här snyft........