lördag 17 oktober 2009

Dagens träning





Posted by PicasaBästa sommarbilden! Skitig barnfot som ska tvättas.

Imorse efter morgonpromenaden gick King och jag ut och tränade lite, sitt, stanna kvar gå bort och sen gå tillbaka till honom, det gick inget vidare... får jag skylla på regnet?
Nytt försök på em gick mycket bättre. King satt stilla i drygt 5 min. Jag berömde, gick därifrån gick tillbaka berömde lämnade igen och han satt kvar! Lämnade först 5 m och var uppe på 15 på slutet. Kändes bra.

Inne och torra igen så tog jag fram musmatta och klicker. King kan rund target med en tass, nu var det musmatta och två tassar och det satt direkt på andra klicket! Jag blir så imponerad!
King är nog ganska så lättränad så jag måste jobba på med att jag får in stadgan, sen är det nog bara tiden som sätter gränsen?

Pompe fick också prova musmatta med han lade sig ner bredvid och "ohade"oha oha ge mig godis nu jag ligger ju snyggt, kom igen matte!!! Han snackar mycker den killen, kom nyss med en pipleksak och ville leka och han förstärker alltid själv med egna pip. Oavsett vad han vill eller vill ha så pratas det...

1 kommentar:

Anna Dahl sa...

Vad duktiga ni är!!